Skip to content

Meer verkeer

uit online marketing

Wil je opvallen, meer verkeer aantrekken en online groeien? Jouw doelgroep bereiken en meer websiteverkeer is belangrijk in het digitale tijdperk waarin we leven. Met onze diensten zorgen we voor een sterke online aanwezigheid en helpen we jouw bedrijf bij het aantrekken van meer verkeer. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen die de groei van jouw online aanwezigheid stimuleert en je helpt om meer verkeer te realiseren.

Gijsbert Jouw online marketing specialist

"Het vergroten van online verkeer vereist een slimme combinatie van relevante content en effectieve marketingstrategieën. Door waardevolle inhoud te leveren die aansluit op de behoeften van je doelgroep en tegelijkertijd de juiste strategie in te zetten, kun je een constante stroom van bezoekers naar je website trekken."

Ontdek hoe wij meer verkeer voor jou realiseren

Onze experts helpen je verder om online te groeien en meer verkeer te genereren

1. Nulmeting

Een nulmeting voor verkeer is de evaluatie van de huidige online prestaties van een website voordat optimalisaties worden doorgevoerd of er geadverteerd wordt. Dit omvat het vastleggen van zoekmachineposities, verkeer en bereik uit eerdere marketinginspanningen. De nulmeting dient als een meetpunt waarmee de effectiviteit van latere marketing inspanningen kan worden gemeten. Het helpt om gerichte verbeteringen te identificeren om meer verkeer te genereren. 

Voordat we beginnen met het genereren van meer verkeer, moet je een diepgaand begrip hebben van je doelgroep. Wie zijn de ideale klanten die je wil bereiken? Wat zijn hun behoeften, interesses en pijnpunten? Het begrijpen van je doelgroep stelt je in staat om gerichte marketinginspanningen te leveren.

Een markt- en concurrentieanalyse is essentieel voor het nemen van beslissingen en het ontwikkelen van een online marketingstrategie. Op deze manier kunnen we huidige marktomstandigheden begrijpen, de behoeften van klanten identificeren en de activiteiten van concurrenten analyseren. Hierop kunnen wij inspelen, zodat we meer verkeer kunnen genereren. 

Op basis van de bovenstaande analyse maken wij een online marketing strategie op maat die bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf past. Dit leggen we aan je voor en samen werken we de details uit. In de volgende punten leggen we uit hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om meer verkeer te genereren.

We optimaliseren je website en content om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. We gebruiken relevante zoekwoorden, technische verbeteringen en kwalitatieve content.

Het creëren van aantrekkelijke en boeiende content is belangrijk voor het aantrekken van de doelgroep. Het creëren van aantrekkelijke en boeiende content is de volgende stap. Dit is belangrijk voor het aantrekken en bereiken van de doelgroep. Alle uitingen moeten aansluiten bij de doelgroep en het specifieke kanaal waarop het wordt verspreid. 

Soms is er een directe aanpak nodig om jouw bereik te vergroten. We zetten platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn in om je bedrijf onder de aandacht te brengen door middel van advertenties. Met opvallende en boeiende content zorgen we voor meer verkeer naar jouw website.

Met behulp van Google Ads zetten we betaalde advertenties in om jouw bereik te vergroten. Wil je bovenaan in de zoekresultaten van Google staan? Dan zetten wij Google Search (SEA) in om meer verkeer naar jouw website te leiden. Daarnaast kunnen wij Google Shopping en Google Display inzetten.  

Een website die een hoge gebruikservaring heeft, trekt meer verkeer aan. Wij optimaliseren jouw website zodat de website snel laadt, mobielvriendelijk is en een duidelijke website structuur heeft.

Bedrijven die wij laten groeien

 • portfolio-img 30% toename in direct verkeer
 • portfolio-img Advertentie kliks met 300% gestegen
 • portfolio-img Lokale zichtbaarheid versterkt

"We zijn ontzettend blij met de online wervingscampagnes voor SoLow. Deze hebben niet alleen geleid tot aanzienlijk meer interesse in onze banen, maar hebben ook de unieke sfeer van SoLow treffend online overgebracht. Met meetbaar succes in de toename van het website verkeer en de sollicitaties zijn we zeer tevreden."

Niek Schreuders (Corporate Recruiter)
Ja, ik wil meer verkeer!

Medisch Centrum Wetering

Bekijk de website van MCW portfolio-link
 • portfolio-img 100+ posities in de top 3
 • portfolio-img Sterke lokale zichtbaarheid
 • portfolio-img Organisch verkeer groeit elk jaar

"Dankzij de pragmatische SEO-strategie van Purple Media hebben wij duidelijke verbeteringen gezien in onze organische vindbaarheid. Onze website staat nu prominent in de Google zoekresultaten, wat heeft geleid tot aanzienlijk meer verkeer. Wij zijn uitermate tevreden met de behaalde resultaten en de transparante aanpak!"

Reina Krijnen (eigenaresse Medisch Centrum Wetering)
Ja, ik wil meer verkeer!
 • portfolio-img Zoekwoorden: Top 10 van 20 > 250
 • portfolio-img Organische verkeer: 600 > 2700 P/M
 • portfolio-img Leads: 5 naar 50 P/M

“Het online vinden van nieuwe B2B klanten is altijd een uitdaging geweest, maar dankzij het op maat gemaakte plan van Purple Media hebben we de perfecte oplossing die aansluit bij onze behoeften. Sinds onze samenwerking zijn onze organische posities enorm verbeterd, waarbij veel zoekwoorden op positie 1 scoren."

Arno Zomer (Commercieel manager Coolpack)
Ja, ik wil meer verkeer!

Waarom investeren in meer verkeer?

Wie wil er nou niet meer verkeer op zijn website krijgen? Investeer in online marketing en ontdek hoe jouw bedrijf groeit.

 • Meer verkeer op je website betekent meer waardevolle gegevens over je doelgroep. Deze inzichten stellen je in staat om je strategie aan te passen aan de behoeften van je klanten. 
 • In een digitale wereld is online aanwezigheid essentieel. Door te investeren in meer verkeer, vergroot je de zichtbaarheid van je merk en kun je concurrerend blijven in je branche.
 • Meer verkeer betekent ook meer interactie met je doelgroep. Dit biedt de kans om relaties op te bouwen en betrokkenheid te vergroten. Dit kan leiden tot herhaalde aankopen en positieve mond-tot-mondreclame.

Veel gestelde vragen over meer verkeer

Wat is online verkeer?

Online verkeer is het aantal bezoekers dat een website, webpagina of online platform bezoekt.

Online verkeer is belangrijk omdat het kan leiden tot meer zichtbaarheid, betrokkenheid en conversies. Het vergroot de kans om potentiële klanten aan te trekken en kan de groei van een bedrijf stimuleren.

Wij kunnen helpen bij het genereren van meer verkeer door middel van verschillende methoden, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media advertising (SMA), e-mailmarketing, website optimalisatie en adverteren op Google (SEA). 

Organisch verkeer verwijst naar bezoekers die een website bereiken via niet-betaalde zoekresultaten, terwijl betaald verkeer afkomstig is van advertenties waarvoor je betaalt, zoals Google Ads of Facebook Ads.

Door actief te zijn op sociale mediaplatforms kun je je content delen, betrokkenheid opbouwen en verkeer naar je website leiden. Het delen van boeiende content en interactie met je doelgroep zijn hierbij belangrijk. 

Ontdek het effect van een goede online marketing strategie op je groei!

Vrijblijvend kennismaken

Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

  Meer verkeer uit online marketing

  Ontdek het effect van een goede online marketing strategie op je groei!


  Meer weten over het genereren van meer verkeer?

  Lees onze blogs

  linkbuilding

  Strategische linkbuilding: Verhoog jouw online positie

  Binnen de wereld van zoekmachine optimalisatie is linkbuilding een erg belangrijk onderdeel die invloed hebben op je positie in een zoekmachine als Google. Vroeger draaide het vooral om het verkrijgen
  Verder lezen
  Google advertentie

  Succes met jouw Google advertentie? Wij geven 7 tips

  Het gebruik van Google Ads is erg effectief, maar het opstellen van een goede advertentie kan lastig zijn. Wij geven je 7 tips voor een succesvolle Google Ad.
  Verder lezen
  online groei

  7 Psychologische technieken om jouw bedrijf online te laten groeien

  Meer bereik, meer klanten, dat is natuurlijk een doel van elk bedrijf. Maar het behalen van deze conversies kan een uitdaging zijn. Psychologie kan een krachtig hulpmiddel zijn om mensen
  Verder lezen

  vacature

  Online Marketeer

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Voor recruiters

  Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Neem geen contact op om te acquireren, dat scheelt ons beiden tijd & ergernis, thanks! 😉

  vacature

  Marketing & Communicatie (stage)

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Voor recruiters

  Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Neem geen contact op om te acquireren, dat scheelt ons beiden tijd & ergernis, thanks! 😉

  Contact

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

   vacature

   Junior Developer

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

   Voor recruiters

   Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Neem geen contact op om te acquireren, dat scheelt ons beiden tijd & ergernis, thanks! 😉